Месечно обръщение на Дистриктния Ротаракт Представител - м. Март 2021


Уважаеми приятели ротарианци, ротарактори, интерактори,

 

На 1-ви март, по стара българска традиция, си подаряваме мартеници. Един символ на българското, на старото и новото, в безбройните им вариации.

През месец март следва да отбележим и една много специална седмица – Световна седмицата на Ротаракт 8-14 март! Тя ще бъде изпълнена с много положителни емоции и успехи, защото на 8-ми март, освен че ще поздравим всички дами с Международния Ден на Жената, следва успешно и да приключи втория ден от предстоящата ни Национална инициатива – „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“!

Месец март е месецът, в който фокусът на Ротари Интернешънъл е над грамотността. А младите лидери, ротаракторите, както и интеракторите, са пряко свързани с необходимостта от грамотност и разбиране на света, който ни заобикаля.

През месец март следва да станем свидетели и на един Семинар за Международна служба на Ротаракт България, който ще обедини приятели от цяла Европа и не само. Грамотността на младите лидери е от голямо значение за бъдещето, а една интернационална среща ще обогати и регенерира взаимоотношенията ни със света.

Дарявайте, помагайте, служете!

Бъдете здрави!

 

Теодора Вълканска

Дистриктен Ротаракт Представител 2020-2021

Влез си в профила | Регистрация