МЕСЕЧНО ОБРЪЩЕНИЕ НА ДИСТРИКТНИЯ РОТАРАКТ ПРЕДСТАВИТЕЛ - ДЕКЕМВРИ 2020


Скъпи приятели ротарианци, ротарактори, интерактори!

Ето, че настъпи и месец декември! Изпълнен с противоречиви мисли, равносметки, поуки, надежди, очаквания.
С прискърбие си спомняме за жертвите, които нашата организация даде в борбата с коварния вирус. Нека не забравяме приятелите, които сега не са сред нас. Нека ги помним винаги!
Декември е дълго чакан месец и същевременно граница – на годината, на мечтите, на надеждите. И началото на нови. Декември е и месецът, в който преполовяваме ротарианската година.
Какво ни донесоха първите шест месеца от годината на възможностите?! Дали успяхме да видим възможностите, скрити зад цветните врати? Нима това не е шансът и възможността да бъдем себе си, да бъдем с близките си повече, да оценим дома, уюта и протегнатата ръка?
На 12 декември ни предстои да станем част от Семинара за Професионално развитие, не случайно позициониран в средата на годината ни, за да видим, преосмислим и начертаем пътя си.

В това смутно време ви пожелаваме една наистина реална оценка на тези мъчителни във всеки аспект 11 месеца, на времето, което прекарваме със скъпите на сърцата ни хора и времето в което даваме – част от себе си, енергията и усмивката си, за бъдещето!
Тази Коледа ще е по-различна, ще бъде по-истинска! Нека свещта свети ярко в тъмнината, нека бъдем заедно, само така сме силни, само така се общност! Бъдете здрави!

Ваша в Ротаракт,
Теодора Вълканска


Влез си в профила | Регистрация