РотаМентор

РотаМентор

РотаМентор

Тази година от ноември 2021 до февруари 2022 се проведе петото издание на проекта РотаМентор. Той беше организиран от РАК София Витоша-Изгрев заедно с РАК София-Сердика и РАК София-Тангра.

Ментита се включиха от Интеракт клуб София-Тангра и Интеракт клуб Американски колеж. Участваха над 20 двойки ментори и ученици. В продължение на четири месеца те пробваха различни идеи за проект, минаваха през различните стъпки и опитваха пак. На края на РотаМентор, двойките имаха готова идея и подход как да я реализират, а някой от тях успешно я превърнаха в реалност по време на проекта или след това. Някой примери за проекти са информационна кампания на тема "Човешките права", волейболен конкурс, Светоглед - информационна кампания за различните култури, Professbook - платформа за кариерно ориентиране, онлайн магазин за кафе, онлайн магазин за тефтери и дневници и други.

Освен интересните проекти, ментитата и менторите създадаха приятелства помежду си, които ще са им полезни за вбъдеще.Влез си в профила | Регистрация