Тренировъчен семинар за елект-бордове на Ротаракт в Д2482

Тренировъчен семинар за елект-бордове на Ротаракт в Д2482 main image

Тренировъчен семинар за елект-бордове на Ротаракт в Д2482

Понеделник, 01 Април 2019

Здравейте, приятели!

С нетърпение очаквахме да дойде този ден, в който точно месец по-рано Ви каним на Тренировъчния семинар за елект-бордове (PETS) на Ротаракт в Дистрикт 2482 България. Той ще се проведе на 13 април 2019г. в град София, Метрополитън хотел **** https://metropolitanhotelsofia.com/bg/

На семинара ще запазим добрите практики от минали години, като сме подготвили работни панели освен за четирите основни клубни офицери - Президенти, Секретари, Ковчежници и Церемониалмайстори, така и за приятелите, които отговарят за Публичния имидж или т.нар. PR-и. Обученията за всеки един офицер в борда ще се провеждат самостоятелно в отделни зали, като Вицепрезидентите са добре дошли на панела за Президенти.

За всички останали по-нови членове, кандидат-членове, гости или вече отдали своята служба клубни офицери, сме предвидили и иновативен общ панел с интерактивни презентации, работилници и ролеви игри, подготвени от членовете на петте комитета в Екипа на ДРП-елект.

Накрая, но не и по важност, след работните панели, ще отдадем заслуженото внимание на приятелите, които ще участват в процедурата за избор на ДРП-номини за 2020/2021 година и ще проведем гласуване.

С цел ефективното провеждане на семинара, напомняме и призоваваме всички клубове, които все още не са провели своите избори за елект-бордове, да го направят преди регистрацията за семинара. Присъствието на всички клубни офицери на семинара е силно препоръчително.

Насърчаваме вашата инициативност - говорете за финансова подкрепа с вашите Ротари клубове спонсори. Както е записано в Rotary Code of Policies - раздел 41.020, точка 26а: "Sponsor Rotary clubs should pay for and strongly encourage the attendance of club officers, directors, and committee chairs at all relevant and necessary district-level training meetings".

Подробната програма за семинара ще изпратим допълнително до всички, а акценти ще разкриваме периодично на страницата на събитието във Facebook.

ВАЖНО! Относно регистрация и заплащане:
След попълването на формуляра в сайта на Ротаракт България http://www.rotaract-bg.org/, ще получите потвърждение с уникален Код на електронния адрес, който сте посочили. Моля, в тридневен срок от регистрацията, да заплатите желания от вас Пакет, като използвате Кода за основание на превода. След заплащане на сумата, потвърдете регистрацията си от същия и-мейл. Разчитаме на Вашата коректност!

Регистрационната форма ще е отворена до 04.04.2019г., а плащанията до 07.04.2019г.

Надяваме се предоставената информация да е изчерпателна, но ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас:
Теодора Вълканска – 0889 12 12 01
Стоян Михалев – 0888 20 36 32
Васил Демирев – 0885 76 33 00
Или на Лично Съобщение в социалните мрежи.

От
Екипа на ДРП-елект Васил Демирев
До скоро!

Ако искате да се регистрирате за събитието е нужно да влезете в профила си в сайта.
Влез си в профила | Регистрация