Тренировъчен семинар за Елект Бордове на Ротаракт България 2019

Тренировъчен семинар за Елект Бордове на Ротаракт България 2019 main image

Тренировъчен семинар за Елект Бордове на Ротаракт България 2019

Събота, 13 Април 2019

Здравейте, приятели!

С нетърпение очаквахме да дойде този ден, в който точно месец по-рано Ви каним на Тренировъчния семинар за Елект Бордове (PETS) на Ротаракт в Дистрикт 2482 България. Той ще се проведе на 13 април 2019г. в град София, Метрополитън хотел **** https://metropolitanhotelsofia.com/bg/

На семинара ще запазим добрите практики от минали години, като сме подготвили работни панели освен за четирите основни клубни офицери - Президенти, Секретари, Ковчежници и Церемониалмайстори, така и за приятелите, които отговарят за Публичния имидж или т.нар. PR-и. Обученията за всеки един офицер в борда ще се провеждат самостоятелно в отделни зали, като Вицепрезидентите са добре дошли на панела за Президенти.

За всички останали по-нови членове, кандидат-членове, гости или вече отдали своята служба клубни офицери, сме предвидили и иновативен общ панел с интерактивни презентации, работилници и ролеви игри, подготвени от членовете на петте комитета в Екипа на ДРП-елект.

Накрая, но не и по важност, след работните панели, ще отдадем заслуженото внимание на приятелите, които ще участват в процедурата за избор на ДРП-номини за 2020/2021 година и ще проведем гласуване.

С цел ефективното провеждане на семинара, напомняме и призоваваме всички клубове, които все още не са провели своите избори за елект-бордове, да го направят преди регистрацията за семинара. Присъствието на всички клубни офицери на семинара е силно препоръчително.

Насърчаваме вашата инициативност - говорете за финансова подкрепа с вашите Ротари клубове спонсори. Както е записано в Rotary Code of Policies - раздел 41.020, точка 26а: "Sponsor Rotary clubs should pay for and strongly encourage the attendance of club officers, directors, and committee chairs at all relevant and necessary district-level training meetings".

Подробната програма за семинара ще изпратим допълнително до всички, а акценти ще разкриваме периодично на страницата на събитието във Facebook.

ВАЖНО! Относно регистрация и заплащане:
След попълването на формуляра в сайта на Ротаракт България http://www.rotaract-bg.org/, ще получите потвърждение с уникален Код на електронния адрес, който сте посочили. Моля, в тридневен срок от регистрацията, да заплатите желания от вас Пакет, като използвате Кода за основание на превода. След заплащане на сумата, потвърдете регистрацията си от същия и-мейл. Разчитаме на Вашата коректност!

Регистрационната форма ще е отворена до 04.04.2019г., а плащанията до 07.04.2019г.

Надяваме се предоставената информация да е изчерпателна, но ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас:
Теодора Вълканска – 0889 12 12 01
Стоян Михалев – 0888 20 36 32
Васил Демирев – 0885 76 33 00
Или на Лично Съобщение в социалните мрежи.

От
Екипа на ДРП-елект Васил Демирев
До скоро!

Ако искате да се регистрирате за събитието е нужно да влезете в профила си в сайта.
Влез си в профила | Регистрация