Семинар по Членство #StayProudRotaractor (Webinar)

Семинар по Членство #StayProudRotaractor (Webinar) main image

Семинар по Членство #StayProudRotaractor (Webinar)

Събота, 25 Април 2020

Скъпи приятели,
Имаме удоволствието да Ви поканим на уебинара "Stay Proud Rotaractor" организиран от Комитета за "Развитие на членството" на Ротаракт в Дистрикт 2482 България.

Въпреки извънредната ситуация в страната, на 25 април 2020г. от 10:30ч. до 12:30ч. Ви приканваме да сте онлайн, настанени удобно и безопасно в домовете си!

Посредством личните си профили, можете да се регистрирате за уебинара и ще получите автоматичен имейл с линк към видеосрещата в платформата Hangouts meet.
NB! За тези от Вас, които не са членове на Ротаракт, но имат желание да участват в уебинара, моля свържете се с нас на тел.: 0885 76 33 00 (ДРП Васил Демирев)

По време на тези няколко часа ще имате възможност да се срещнете онайн с нашите лектори, които са ви подготвили разнообразни теми, както и достатъчно време за дискусии.

Програма:
10:30-11:00 - Откриване и инфо от Комитета за резултата от направеното допитване до членовете на Ротаракт България;
11:00-11:45 - лектор: Георги Йосифов (Паст-Президент на Ротаракт клуб София) - Ролята на Президента за развитието на членството в клуба;
11:45- 12:30 - лектор: Бояна Банкова (Председател на Комитета за Новите поколения в Ротари Д2482 България) - Новости в Ротари Интернешънъл относно Ротаракт.

Очакваме Ви онлайн с нетърпение!
Ако искате да се регистрирате за събитието е нужно да влезете в профила си в сайта.
Влез си в профила | Регистрация