С цвете в ръка - да сбъднем мечта!

С цвете в ръка - да сбъднем мечта! main image

С цвете в ръка - да сбъднем мечта!

Неделя, 08 Март 2020

По случай Международния ден на жената - 8 март, пред Община Стара Загора ще Ви подаряваме цветя, а Вие ще имате възможността да подкрепите инициативата ни за осигуряването на #инвитро процедура за семейство с репродуктивни проблеми! Нещо повече, всички дами, на които подарим цвете и подкрепят каузата, ще получат ваучер за #безплатен ехографски преглед за рак на млечната жлеза в Комплексен онкологичен център Стара Загора!

ВАЖНО! Инициативата ни започва още в ранните часове на 8 март, когато ще посрещнем празника в EGO Premium Club, където средствата от всички раздадени рози от кошниците с цветя ще подкрепят благородната кауза, да сбъднем мечтата на едно семейство за създаването на човешки живот!

Изкаваме благодарностите си към приятелите от Rotaract club Sofia-Center, които са първоизточник на проекта "С цвете в ръка", както и на приятелите от Rotaract club Veliko Tarnovo, че споделиха с нас техния know-how С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми, защото те са вече успешният пример за осъществяването на едно сполучливо партньорство с Донорството с фондация "Искам бебе"! ♥

Очакваме Ви!

Ако искате да се регистрирате за събитието е нужно да влезете в профила си в сайта.
Влез си в профила | Регистрация