Рожден ден на Ротаракт Пловдив-Пълдин

Рожден ден на Ротаракт Пловдив-Пълдин main image

Рожден ден на Ротаракт Пловдив-Пълдин

Събота, 22 Февруари 2020

    Скъпи приятели,   

    Ние, от Ротаракт клуб Пловдив-Пълдин, имаме удоволствието да ви поканим да отпразнуваме заедно нашия 5-ти рожден ден на 22.02.2020г. от 20:00 часа в Коктейл бар “Крилото”, гр. Пловдив. Очаква ви едно диво и горещо парти, напук на минусовите градуси навън! Gear up, party animals!
    Тъй като смятаме да ви пренесем в дълбоката джунгла и да извадим най-дивото от вас на показ, искаме да ви насърчим да бъдете максимално смели в избора на облекло за вечерта - сега е моментът за всякакъв вид животински принтове, кожа, пера, тропически мотиви и всичко друго, вдъхновено от екзотичната флора и фауна, което ви дойде наум!
    Каузата на събитието са клубните ни проекти, които предстои да реализираме до края на тази ротарианска година и с които ще ви запознаем по-отблизо съвсем скоро.

Цената на кувертите е, както следва: Интеракт - 15 лв, Ротаракт и гости - 30 лв, Ротари - 40 лв.

Ето
тук ще откриете формата за регистрация за събитието. :)

Подготвили сме ви вълнуващи изненади, лов на съкровища, екзотични приключения и какво ли още не!

Повече информация и актуални новини около рождения ни ден можете да откриете в
събитието във Facebook, а за въпроси от всякакво естество не се колебайте да се свържете с нас през социалните ни мрежи или на следните номера: 0898835660 - Милена Китипова (Президент) и 0899505799 - Десислава Маринска (Секретар).
Ако искате да се регистрирате за събитието е нужно да влезете в профила си в сайта.
Влез си в профила | Регистрация