Годишна конференция на Ротаракт България 2024г.

Годишна конференция на Ротаракт България 2024г. main image

Годишна конференция на Ротаракт България 2024г.

Събота, 15 Юни 2024

Дойде време за закриващата конференция на Ротаракт България!

Дойде време колелoто да се завърти за пореден път! Нека се видим на 15 юни 2024 г. в гр. Бургас за годишната конференция на Ротаракт България!

???? Дневната част на събитието ще се проведе в Културен център "Морско казино" от 10:00 - 16:00 часа. Участието в нея е напълно безплатно, като регистрацията е задължителна, както обикновено. Включен е и обяд (сандвич) и кафе.

По време на нея ще имаме възможност да направим равносметка за изминалата 2023/2024 ротарианска година, да зададсем посока за предстоящата, да чуем за работата на клубовене, да изберем ДРП номини, както и да участваме в работилница на тема ООН.

???? Вечерта ще се съберем за официална вечеря и парти, като ще получите повече информация за ресторанта скоро. Цената на куверта е 60 /шестдесет/ лева.

???? Нощувки в гр. Бургас следва да организирате сами. Подбрали сме две свежи места с добри условия и локации - Seaman`s house и Хотел "Фотинов", които ще бъде яко да напълним ротарактори.

Гости и кандидат-членове, които искат да участват, може да звъннат на ДРПЕ  Анна Атанасова на /0894760350/ или да помолят другарче да ги регистрира през своя профил.

Крайният срок за регистрация е 06.06 (неделя), като плащането на пакетите си може да направите до 3 дни след получаване на мейл за регистрация.

Нямаме търпение да се видим!

Ако искате да се регистрирате за събитието е нужно да влезете в профила си в сайта.
Влез си в профила | Регистрация