Годишна Конференция и Ротация 2019-2020

Годишна Конференция и Ротация 2019-2020 main image

Годишна Конференция и Ротация 2019-2020

Събота, 20 Юни 2020

Приятели,

През настоящата ротарианска година се постарахме да организираме всяко събитие на различно и интересно място - музей, конна база, движещ се влак и webinar, а сега предстои на 20 юни 2020г. да осъществим Годишната конференция и Ротация на Ротаракт в Д2482 България.

За да запазим тазгодишната линия с нестандартни места на семинарите, Ви каним да проведем Конференцията в "открито море" и под открито небе на остров Света Анастасия, град Бургас

Община Бургас ще ни осигури транспорт до острова, като отплаваме в 11:30ч. от "Магазия 1" (Намира се в непосредствена близост до входа на Зоната за обществен достъп на Пристанище Бургас)

Конферентната част е с времева рамка от час и половина, а след това ни очаква туристическа обиколка на острова и връщане на плажа в Бургас. Подробности около останалата част от програмата ще обявяваме поетапно, но имайте предвид, че навсякъде ще бъдем на свободна консумация.

Събитието ще е съобразено с всички противоепидемични мерки, които ще са актуални към датата на провеждането му - 20 юни 2020г.

Бургас е туристически град и разполага с много опции за настаняване, но за ваше улеснение сме запазили нощувки в хотел Булаир на преференциални цени (Телефон за резервации: 056 844 389 - местата са ограничени).

Молим Ви, за навременна регистрация, в срок до 17 юни 2020г., за да бъдат предвидени местата за транспорт до острова, условията за провеждането на конферентната и последващата неформална част!

Очакваме Ви!

Ако искате да се регистрирате за събитието е нужно да влезете в профила си в сайта.
Влез си в профила | Регистрация