Асамблея на Ротаракт в Д2482 България

Асамблея на Ротаракт в Д2482 България main image

Асамблея на Ротаракт в Д2482 България

Събота, 19 Октомври 2019

Скъпи приятели!

Започваме с малко история: От 10 февруари до 16 април 1879 година се провежда Учредителното събрание в Търново, където е гласувана и подписана първата българска Конституция. Имамe удоволствието официално да Ви поканим на Асамблея на Ротаракт в Дистрикт 2482 България, която ще се проведе на 19 октомври 2019г. в град Велико Търново. Именно в историческата за България зала на Музей „Възраждане и Учредително събрание“ ще открием официално годината, в която ще свържем света!

По време на Асамблеята ще обявим целите и проектите си за настоящата ротарианска година, както и ще обърнем внимание на свършеното през изминалата. Ще представим бюджета и плана за неговото целесъобразно разходване, ще обявим избраната „Обща инициатива на Ротаракт клубовете в Д2482 България“ и ще представим официално сайтa на Ротаракт. Приятелите от комитетите по Връзки с обществеността (PR), Развитие на членството и Професионална служба ще вдигнат завесата над предстоящите семинари. Ще си поговорим за Ротаракт по Света и за международната служба. А накрая, ще поставим „черешката на тортата “, като представим кандидатурата на София за домакинство на Rotaract European Meeting (REM) 2020. След официалната конферентна част, която ще приключи в ранния следобяд, приятелите от Ротаракт Велико Търново са ни подготвили разходка из немалкото забележителности на града.

Гала-вечерята ще бъде в панорамния ресторант RAYA Garden на хотелски комплекс “Света гора” във Велико Търново, където сме договорили и преференциални цени за нощувки: Двойна стая - 82лв., Единична стая - 62лв. (тел. за резервации: +359 62 634 810). Горещо Ви съветваме да се възползвате от тях заради локацията на комплекса, която НЕ е на пешеходно разстояние от центъра на града! За тези от вас, които желаят да дойдат още от Петък вечер (18.10.2019г.), сме предвидили приятелска вечеря с нашите домакини от Rotaract club Veliko Tarnovo.

Плащането на нощувките ще се извършва на място при настаняване, а таксата за Асамблея, обяд и вечеря – предварително по банков път. Приканваме Ви за навременна регистрация, не чакайте до крайния срок!

✅Насърчаваме вашата инициативност - говорете за финансова подкрепа с вашите Ротари клубове спонсори. Както е записано в Rotary Code of Policies - раздел 41.020, точка 26а: "Sponsor Rotary clubs should pay for and strongly encourage the attendance of club officers, directors, and committee chairs at all relevant and necessary district-level training meetings".

⚠️ВАЖНО! Относно регистрация и заплащане:
След попълването на формуляра в сайта на Ротаракт http://www.rotaract-bg.org/, ще получите потвърждение с уникален Код на електронния адрес, който сте посочили. Моля, в тридневен срок от регистрацията, да заплатите желания от вас Пакет, като използвате Кода за основание на превода. След заплащане на сумата, потвърдете регистрацията си от същия и-мейл. Разчитаме на Вашата коректност!
⚠️

✏️Регистрационната форма ще е отворена до 23:59ч. на 08.10.2019г., а плащанията до 23:59ч. на 11.10.2019г.

Подробната програма за семинара ще изпратим допълнително до всички, а акценти ще разкриваме периодично на страницата на събитието във Facebook.

☎️Надяваме се предоставената информация да е изчерпателна, но ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас:
Стоян Михалев /Ковчежник/ – 0888 20 36 32
Васил Демирев /ДРП/ – 0885 76 33 00
Или на Лично Съобщение в социалните мрежи.

От
Екипа на ДРП Васил Демирев
До скоро!

Ако искате да се регистрирате за събитието е нужно да влезете в профила си в сайта.
Влез си в профила | Регистрация